Dato: 9-12. august.

Årets weekendtur går til midt i indrefileten av dal og fjell i Norge. Vi kjører over vakre Valdresflya til Lom hvor vi har base i 3 netter på Fossberg Hotell. Vi kommer til å tilrettelegge for 2 lange og 2 korte turer med utgangspunkt i Lom. Du velger selv hva du ønsker å delta på iht. dagsform, vær og føreforhold, her blir det opplevelser for enhver smak.

Turen koster kr. 1050,- for 3 netter inkl. frokost, og kr. 1800,- for de som ønsker enkelt rom. Er du ikke medlem i NAF MC Oslo eller vil ha med passasjer som ikke er medlem i NAF MC Oslo koster det kr. 210,- ekstra.

Godværet er bestilt, så dette blir garantert en fin tur.

 

Rute og overnattingssteder:

Overnatting for hele turen vil bli på Fossberg Hotel, midt i Lom. Her har vi reservert 12 dobbelt rom og 6 enkelt rom. Hotellet har badebasseng.


Torsdag 9. august: Avreise fra Shell/7Eleven Gjelleråsen avreise kl. 11:00. https://goo.gl/maps/q1qY5WMbu9z 

Fredag 10. august: 1 kort og 1 lang dags tur, her kommer rutene når vi er på plass i Lom

Lørdag 11. august: 1 kort og 1 lang dags tur, her kommer rutene når vi er på plass i Lom

Søndag 12. august: Lom – retning Fagernes – Sjoadalen - Vinstra – Kvam - Skåbu – Helvete – Lillehammer og her kan folket velge videre vei, anbefaler Gjøvik pga. veiarbeid på E6. https://goo.gl/maps/o1cdUFVjCGr 

 

Påmelding:

Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å melde deg på. Husk å oppgi navn på de du melder på. Husk også å betale inn for antall personer x 1050,- eller 1800,- samt kr. 210,- om du ikke er medlem i tillegg, til konto 1503.27.57186 (NAF MC Oslo, Brynsveien 2-4, 0667 OSLO).

Ta med:

Din favorittmotorsykkel i god stand, klær for alt fra bading til regn og kjølige kvelder, egen drikke og masse godt humør.

Påmeldingsfrist: 26 juli.

Les også denne artikkelen om hvordan vi kjører på fellesturer.

Velkommen!

- Tursjefen -