NAF MC-treffet 2018 arrangeres av NAF MC Jæren på Bryne Kro og Hotell, på Jæren noen mil sør for Stavanger. Dato er fredag 29. juni til søndag 1. juli. Vi håper så mange som mulig kan delta på årets treff, slik at vi også i år kan bli største klubb, noe vi ble i 2017.

 

NAF MC Oslo arrangerer fellesturer til og fra landstreffet med forskjellige avreisetidspunkt og evt. overnatting underveis:

  • Første gruppe starter torsdag 28. juni sannsynligvis kl. 15:00 fra Circle K Lier, overnatter på Camp Vierli hotell ca. 17 mil og 3t uten stopp og kjører til hotellet fredag 29. juni.
  • Andre gruppe starter fra Circle K Lier kl. 10:00 fredag 29. juni og kjører direkte til hotellet.

Hjemover blir det samme opplegget, en gruppe kjører direkte hjem og en annen gruppe overnatter på Sølvgaarden, Rysstad til mandag 2. juli og så hjem. Man kan godt velge overnatting bare den ene veien.

  • Første gruppe starter fra Bryne Kro og Hotell søndag 1. juli etter avtale, overnatter på Sølvgaarden via Evje ca. 28 mil og 5t uten stopp og kjører videre hjem mandag 2. juli. 
  • Andre gruppe starter fra Bryne Kro og Hotell søndag 1. juli etter avtale og kjører direkte til hotellet.

NAF MC Oslo dekker deler av deltageravgiften for medlemmer mot dokumentasjon på betalt treffavgift og registrering hos NAF MC Oslo's turansvarlige på hotellet.

 

NB!
Merk at påmelding til treffet og betaling av treffavgiften skjer direkte til hotellet ved bestilling av hotellrom. Se https://www.naf.no/her-finner-du-naf/mc-klubber/naf-mc-jaren/landstreff-2018/ for mer informasjon og påmelding
Merk at overnatting på fellestur til og fra Jæren dekkes av den enkelte.

Påmelding til fellesturene skjer ved å sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med navn på deltagere, hvilken fellestur du/dere vil være med på og behov for overnatting torsdag og/eller søndag.
Alle rutene kan fåes til GPS (tomtom/garmin) av Tursjefen send en mail.

 

Velkommen til NAF MC-treffet og fellestur!