Vi beklager å måtte meddele at vi ser oss nødt til å avlyse vårens oppfriskningskurs. Vi ser at det ikke lar seg gjøre å få dette gjennomført i henhold til de råd og retningslinjer som Helsedirektoratet og Norges idrettsforbund har kommet med, og vi ønsker å opptre ansvarsfullt og vil ikke risikere å utsette noen for smittefare. Vi beklager så mye og håper at vi kan tilby kurs igjen neste vår. Alle som har betalt kursavgift vil få denne refundert.

Sikker på MC kurs vil gå som normalt, men med mindre grupper!

Kurset passer for alle som ønsker å friske opp kunnskapene fra forrige sesong og/eller ønsker å videreutvikle sine ferdigheter som motorsyklist. Kurset passer for motorsyklister uansett ferdighetsnivå og type MC. Formålet med kurset er å øke kjøregleden gjennom bedre kjøreteknikk og større trygghet på motorsykkelen. 

Se gjerne vår reklamefilm på YouTube.

NAF MC Oslo har arrangert oppfriskningskurs for MC hvert år siden klubben ble stiftet i 1989. Vi holder egne instruktørkurs for å opprettholde kvaliteten på instruktørene og videreutvikle kurset. Vi har årlige evalueringer av kursene, og har fått mange tilbakemeldinger på at våre deltakere har vært meget fornøyde og har hatt stort utbytte av kursene.


I 2020 arrangerer vi to kursdager på Varnabanen i Østfold. Totalt 4 kurs. 

 

Årets kurs blir som følger:

Kurset starter med kjøregårdsøvelser og nødvendig teori før vi setter i gang med kjøreteknisk trening på bane.
Nb! Oppmøte 30 min før kursstart.

Dato:     Lørdag 9. mai og søndag 10. mai
Pulje 1:  kl. 09:00 – 13:30, oppmøte kl. 08:30
Pulje 2:  kl. 14:30 – 19:00, oppmøte kl. 14:00

Sted:     
Varnabanen, Våler i Østfold. Se kart, banen ligger ca. 70 km fra klubbhuset.

Priser:
For medlemmer i NAF MC: Kr. 780,-
For medlemmer i NAF MC under 24 år: Kr. 450,-
For ikke-medlemmer: Kr. 930,-

Vil du bli medlem i NAF MC Oslo klikker du her.

Det blir salg av baguetter, pølser og vafler samt varm og kald drikke.

Påmeldingen din blir bekreftet med en e-post fra kjørekursansvarlig med opplysninger om betalingsinformasjon. Her er det "førstemann til mølla prinsippet" som gjelder, så betaling må være inne på klubbens konto til gitt frist. Plass på kurset vil bli bekreftet pr. e-post, forutsatt at betaling for deltakelse er på vår konto innen fristen.

Obs! Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding. Betalt kursavgift refunderes kun ved fremleggelse av legeattest.

Forsikring:
Vi ber deg sjekke nøye vilkårene på MC-forsikringen hos ditt forsikringsselskap. Kontroller at videreutviklingskurs som dette kurset, er dekket av forsikringen. Dette finner du sannsynligvis under kapitlene "Dekker" og "Dekker ikke" i vilkårene.

Krav til kjøreutstyr og teknisk stand på MC:
Alle førere skal ha godkjent kjøre utstyr. Bekledning som åpenbart IKKE er å anse som kjøre utstyr vil føre til avvisning. Alle sykler må være i god teknisk stand. Det kommer til å bli foretatt en enkel sjekk av hver motorsykkel før deltakerne får slippe ut på kjøreteknikk treningen. Dersom vi oppdager feil / mangler vil NAF MC Oslo forbeholde seg retten til å avvise den aktuelle motorsykkelen.
Vi har tidligere erfart at førere har møtt opp med motorsykler som ikke har vært i tilfredsstillende teknisk stand. Dette være seg dårlige dekk, bremser, dempere osv. Sykler med slike mangler vil bli avvist.

Force Majeure:
Dersom hele eller deler av oppfriskningskurset blir avlyst pga. omstendigheter utenfor NAF MC Oslo's kontroll, gir det ikke rett til tilbakebetaling av hele eller deler av deltakeravgiften. Dette gjelder f.eks. ved ekstremvær som gjør kjøring uforsvarlig. NAF MC Oslo vil i slike tilfeller forsøke å lage et annet opplegg for å få gjennomført oppfriskningskurset.

Fotografering:
NAF MC Oslo tar bilder/film under kurs. Dette kan blant annet bli publisert på våre nettsider, i nyhetsbrev og reklamesammenheng eller som statusoppdateringer på sosiale medier. Om du ikke ønsker at NAF MC Oslo skal publisere gjenkjennbart bilde/filmmateriale av deg, ber vi om en skriftlig tilbakemelding på e-post.


Har du spørsmål om oppfriskningskurset eller annet du ønsker å formidle til oss, send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Påmelding: 

Du melder deg på kurs ved å fylle ut vårt påmeldingsskjema.

Du skal få en bekreftende melding på skjermen om at din påmelding er sendt, "Data successfully sent". Bruk en annen nettleser om du får problemer.

Din påmelding vil bli bekreftet på e-post fra kjørekursansvarlig, med opplysninger om betalingsinformasjon og betalingsfrist. Betaling må være inne på konto til gitt frist, ellers kan du risikere å miste plassen.

 

Velkommen til NAF MC Oslos oppfriskningskurs 2020!