Unntakstilstanden på bakgrunn av coronaviruset er alvorlig, og vi i NAF MC Oslo er opptatt av å følge myndighetenes anbefalinger. Dette påvirker selvfølgelig gjennomføring av våre planlagte aktiviteter som kurs, turer, temakvelder m.m.

På nåværende tidspunkt holder vi muligheten åpen for gjennomføring av våre kurs og turer da det ennå er en stund til disse starter. Men vi vil rette oss etter eventuelle endringer myndighetene kommer med, og det kan være at vi må kansellere planlagte kurs og turer, eller flytte litt på dem.

Klubbhuset vårt er i første omgang stengt til etter påske, og det innebærer at planlagte aktiviteter som temakvelder foreløpig har blitt avlyst. Følg med på Facebook-siden vår, hvor vi oppdaterer status fortløpende og eventuelt flytter noen temakvelder/aktiviteter til seinere. 

Vi oppfordrer deg til å melde deg på kurs, aktiviteter og turer som om det blir gjennomført! 

Og skulle det være slik at vi dessverre må kansellere et kurs eller en tur du har betalt for, så får du selvfølgelig beløpet du har betalt for din deltakelse tilbake.

Vi har fortsatt ledig plass på flere av årets oppfriskningskurs som går på Varnabanen 9. og 10. mai. Det samme gjelder alle våre Sikker på MC-kurs. Og vi har fortsatt ledig plass på langweekendturen vår som er planlagt i august.

Vi velger å være positive, og håper at forholdene normaliserer seg om ikke så alt for lenge. Ellers så håper vi at du har det bra, og tar alle hensyn som må tas både i forhold til deg selv og andre.

Har du spørsmål eller ønsker å få avklart noe, send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.