Foto fra ung-tur 2019

Er du ung motorsyklist i Oslo? 

Er du mellom 16 og 33 år? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg.

Vi jobber har spennende aktiviteter og tilbyr blant annet egne klubbkvelder, turer og subsidierte kurs i regi av klubben!

Vi har et supertfint klubblokale med mekkemuligheter og vinterlagring på verkstedet vårt. Her har vi også verktøy som kan disponeres! Bare ta kontakt med oss om du har lyst til å benytte verkstedet, eller kom innom på torsdager kl. 19:00-21:30. 

Har du lyst til å være mer aktiv sammen med andre på samme alder, da håper vi å høre fra deg. Send oss en e-post med ditt navn, mobilnummer og e-postadressen til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du kunne tenkt deg å være med å bidra.

 

Tilbud 2021

Bli kjent kvelder

Når koronasituasjonen tillater det vil vi invitere til  "bli kjent kveld"  på klubbhuset i Brynsveien 2-4. Vi stiller med spillkonsoller (MotoGP, Forza ol), kaffe, vafler, noe mat og godt selskap! Vi har kiosk med salg av drikke og sjokolade. Bli med på en sosial kveld med spill og morro. Mer informasjon kommer etter hvert.

 

Dagsturer

Vi holder på å planlegge en rekke dagsturer for unge i løpet av året. Vi har planlagt følgende i 2021: 

17. april kl. 10-15

8. mai kl. 10-15

19. juni kl. 10-15

20.6 Grustur - Oppmøte Skarnes: Egenandel kr 400,- kl. 10-18

4.9 kl. 10-15

Meld deg på dagsturer her

 

Langweekendtur 5.-8. august

Vi planlegger egen langweekendtur for deg mellom 18 og 33 år hvert år. Dato for årets tur er satt og turen er under planlegging. Sett av helgen så lenge, mer info kommer etter hvert.

Facebook-event

Les mer og meld deg på på nafmcoslo.no

Andre tilbud for deg som er ung

 Kurset Sikker på MC
Vi tilbyr gratis plass for deg mellom 16 og 33 år på kurset Sikker på MC. Kursene starter opp i mai og foregår både i Oslo og i Drammen. Vil du vite mer om kurset så finner du informasjon her.

Har du lyst til å bli med på kurs, så må du gjøre følgende når du melder deg på:

I feltet navn må du skrive: Fornavn Etternavn (ung33)

Ved påmelding mottar du en e-post fra NAF MC Oslo med påmeldingsbekreftelse og betalingsinformasjon. Du kan se bort i fra betalingsinformasjon så lenge du har fylt ut navnefeltet som ovenfor.

 

Oppfriskningskurs på Varnabanen

Klubben arrangerer oppfriskningskurs årlig. Vi anbefaler at du blir med på et slikt kurs. For mer informasjon om dette kurset se: NAF MC Oslo - Oppfriskningskurs

 

Korona-restriksjoner for gjennomføring av kurs i regi av NAF MC Oslo

I forbindelse med gjennomføring av kurs i regi av NAF MC Oslo må alle deltagere innrette seg etter de regler og retningslinjer som er fastlagt av myndighetene. For oss i NAF MC Oslo innebærer dette følgende:

  • For å minimere smitterisiko, deler vi oss inn i mindre grupper.
  • Minst 1 meters avstand til andre personer.
  • Ingen håndhilsning, klemming eller annen fysisk kontakt med hverandre.
  • Ingen håndspåleggelse eller misunnelig sikling på andres MC’er
  • Skulle noen få symptomer på forkjølelse, hatt kontakt med smittede eller blitt ilagt karantene, kan man ikke delta på kurset. Meld fra om dette og hold deg hjemme!
  • Restriksjonene er gjeldende inntil nye retningslinjer kommer fra myndighetene.

  

Velkommen på kurs med NAF MC Oslo! 

  

Følge med på aktivitetslista for flere dedikerte aktiviteter rettet mot oss unge i klubben. Alle aktiviteter blir også lagt ut på Facebook.

 

Ungdoms- og Rekrutteringskomiteen